Kdo s koho 19. 5. 2017

19. 5. 2017 Úspěšná reprezentace v soutěži Kdo s koho, krásné druhé místo, spolupráce dětí M8 i M16 a to vše pod taktovkou paní učitelky Martiny Slavíkové.

V pátek 19.5. 2017 proběhla na BAMBIFESTU u Koliby soutěž KDO S KOHO, na kterou se přihlásilo šest základních škol z Ostravy. Družstvo bylo sestaveno z žáků prvních až šestých ročníků, kteří soutěžili v netradičních sportovních disciplínách. V roli "chytrolínů" vystupovali žáci nejstarších tříd a odpovídali na kvízové otázky z historie Ostravy, obecného zeměpisu a slavných osobností. Žáci druhých a čtvrtých tříd si připravili "diváckou soutěž". Kluci natrénovali pokřik a děvčata taneček. 
Po napínavém souboji naše škola obhájila pěkné druhé místo. Na prvním místě se umístila ZŠ Hošťálkovice, která nás porazila o dva body. Soutěžící dostali pěkné dárky od sponzorů a pro školu jsme vyhráli šek v hodnotě 3500,- Kč na nákup sportovních pomůcek dle vlastního výběru. Akce se dětem moc líbila.
Seznam účastníků: Nikol Štýbrová 1.B, Ema Juřeníková 2. C, Matyáš Sněhota 3.B, Jakub Juřeník 4.C, Jakub Jirků 5.C, Karolína Janková 6.C
 
Koukněte se, jak jim to parádně šlo! 
Mgr. Martina Slavíková